За нас

Лидерство отвън, може да донесе промяна там, където е необходима.

Ако вашата компания не генерира достатъчно приходи, за да излезе на печалба, ръководителите получават по-малко от пълната заплата или бизнесът изостава със сметките си, тогава е необходима солидна стратегия за възстановяване, за да останете платежоспособни.

От 2005 помагаме на бизнесите да избегнат фалит

Имаме комбиниран над 50 годишен опит в притежаването, управлението и консултирането на бизнеси и страст да работим със собственици на бизнеси и мениджъри за улесняване на растежа им. Ако търсите независим и безпристрастен съвет относно най-добрите начини за развитие и създаване на стойност за вашия бизнес, трябва да поговорим.

Ние сме с отлична функционална координация и ясна визия. Помагаме да създадете платформа, за да изведете бизнеса на следващия етап от развитието му. Ние притежаваме значителни финансови, оперативни и понякога културни възможности за корекции с лидери, които са готови да направят промяната във вашия бизнес.

Някои страхотни факти

Числата говорят сами за себе си

0
Доволни клиенти
0
Години опит
0
Завършени проекта

Управленски екип. Опитни професионалисти, които работят с резултат.

Михаил Михайлов

е основател, главен изпълнителен директор и управляващ съдружник на фирма МДМ Партнърс ООД. Михаил е отговорен основно за изпълнението на стратегическите планове и политики, установени от борда на директорите на национално и международно ниво. Той също така определя посоката и наблюдава операциите на организацията. Преди създаването на МДМ Партнърс, той е бил 4 години ръководител на отдел „Икономически анализи“ във Варчев Финанс Инвестиционни Фондове, а през последните 12 до днес като Външен член на Борда на директорите/ Инвестиционни проекти / към Инеа Консултинг ООД – консултантска фирма за възобновяема енергия. Той управлява инвестиционни и финансови дейности на компанията. Отговаря за управление и обмен на документи и договори, свързани с инвестиции, стратегия и развитие на публично-частните партньорства, отношения с публичните власти и участие в търгове. Михаил Михайлов притежава бакалавърска степен по Управление на строителството от Икономическия университет – Варна, MBA от Училището в Маями, и специализирал в Университета Рутгерс, Ню Джърси, САЩ. Той има опит в анализа на риска, управлението на портфейли, ценообразуване и оценка на опциите, управлението на проекти и програмите за финансиране на ЕС. Михаил може да бъде намерен на e-mail: mihaylov@mdmpartners.eu

Илко Илиев

се присъединява към МДМ Партнърс ООД през 2008 г. като управляващ съдружник. Той е основател и управител на Инеа Консултинг ЕООД. В МДМ Партнърс ООД е отговорен за всички управленски и проектни дейности на фирмата на национално и международно ниво. Илко има повече от 15 години опит в инвестиционното и бизнес консултиране в областта на възобновяемите енергийни източници, екологията, опазването на околната среда, търговските недвижими имоти и др. Освен това Илко е участвал в развитието на проекти за слънчева и вятърна енергия за местни и международни клиенти. Освен в ръководството на Инеа Консултинг ЕООД, той е член на консултативния комитет на Prime Innovations Ltd, член-основател на Европейския компетентен форум – НПО, член на Консултативния съвет на Източноевропейските енергийни системи АД и др. Завършвил е Управление на строителството в Икономическия университет – Варна, България. Специализира в областта на устойчивата енергетика и психологията на бизнеса. Свържете се с Илко по e-mail: iliev@mdmpartners.eu.

На ръба сте. Всички врати се затварят пред Вашия бизнес? Това е плашеща ситуация и вие търсите партньор с креативни, ефективни и незабавни решения.

Ние си партнираме с вас, като ви помагаме да изкачите привидно непреодолимата планина, стъпка по стъпка с десетилетия опит в мащабирането на някои от най-големите предизвикателства на бизнеса.